Trobades Setmanals

En el Centre de Debat de la UdL es celebren les trobades setmanals on es presenta un tema i entre tots els alumnes que en formen part es realitza un debat sobre el tema presentat. Aquest any, per a que els alumnes que es vulguin presentar a les competicions que tenim en el punt de mira estiguin preparats, enfocarem els debats setmanals al tema seleccionat en les competicions.

1. De cara al primer quadrimestre del curs iniciarem les trobades setmanals, conèixer quines competicions ens desperten interès, donat que hi ha competicions de diferents modalitats i algunes tenen un format en català i altres en castellà i en anglès. També hi ha competicions on és molt important la posada en escena i són molt formals i d’altres són més informals i el més important és el contingut del debat i l’argumentació. 

Hi ha tres modalitats de debat:

- Debat acadèmic (organitzat per l'Alba Garcia)

- Debat en modalitat anglesa (organitzat per Blanca Ibarz)

- Debat en modalitat British Parliament - BP (organitzat per Oriol Casanovas)

Alhora també ens centrarem en la formació de l’alumnat, en el que es coneix com a jornades de debat universitari de la UdL, que és imprescindible per tot l’alumnat que formi part del Centre de debat i que alhora pot ajudar a aconseguir crèdits transversals per totes aquelles persones que en necessitin. De manera que aquells alumnes que necessitin obtenir encara els crèdits transversals, realitzant aquesta formació (obligatòria per tots els membres del centre de debat) podran obtenir 2 crèdits i per aquells alumnes que ja disposin de tots els crèdits transversals es poden inscriure en la formació de forma gratuïta. La formació es durà a terme de forma presencial els dies: dimarts 22 de novembre de 16.30- 19:30 h, i dijous, 24 de novembre  de 16:30 -19:30 h

2. Durant el segon quadrimestre s’inicien les diferents competicions on l’alumnat del centre de debat podrà formar part, en funció de les seves preferències. 

NO HI HA MILLOR MANERA D'APRENDRE A PARLAR EN PÚBLIC QUE PRACTICANT!

 

 CONTACTA AMB NOSALTRES

Alba García

agt23@alumnes.udl.cat