SPUNI, Setmana del Parlament Universitari

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Parlament de Catalunya
Adreça:

Parc de la Ciutadella, s/n, 08003 Barcelona

Contacte:
Telèfon:
Email: mjgomez@econap.udl.cat
Web:
SPUNI
Inici:
Finalització:
INSCRIPCIONS:

https://forms.gle/WmNDdFNRQ1RtWa2C9.

Del 8 al 14 de juliol tindrà lloc l'activitat transversal de la Setmana del Parlament Universitari.

SPUNI és un curs de formació dissenyat per donar a conèixer per mitjà de la docència i la simulació, l'estructura i les funcions de la institució parlamentària i la tasca de les persones que la representen. Així com, poder treballar competències transversals com l'oratòria, la negociació, el treball en grup, entre altres.

S'estructura en una sèrie de simulacions de l'activitat parlamentària, que són tutoritzades per professors universitaris i per professionals dels serveis del Parlament, en els quals també participen diputats del Parlament, representants d'altres àmbits polítics i institucions de Catalunya, i també docents i experts d'altres àmbits.

Els estudiants que hi participen, d'acord amb les seves àrees de coneixement i interès, poden adopta el rol de diputats, d'assessors jurídica, d'assessors lingüístics o de periodistes.

En aquesta edició destaquem que es mantenen els ajuts de les diputacions provincials per als allotjaments en residències dels estudiants empadronats fora de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i dels desplaçaments entre Lleida i Barcelona (1 viatge d'anada i 1 viatge de tornada).

La data límit d'inscripció és el 23 de juny.

https://www.youtube.com/watch?v=JNWVyL_QNaI

Agenda